"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Taksosõidust selge pilt interneti kaudu (0)
11. mai 2009

Aadressil www.tallinn.ee/takso on nüüdsest kättesaadaval juhised nii taksosõitjale kui ka -juhile.
Sealt leiab lahtiseletatult reisija õigused ja kohustused, samuti uuendatakse lehel jooksvalt pealinna taksofirmade nimekirja koos kehtivate hinnakirjade ja tellimisnumbritega. Lehekülje kaudu on võimalik esitada ka taksondust puudutavaid küsimusi abilinnapea Jaanus Mutlile. Samuti on võimalik edastada Tallinna transpordiametile ja munitsipaalpolitseile vihjeid ning kaebusi ebakorrektsete taksojuhtide-firmade kohta.
Mutli märkis, et seni on taksoteenuse kvaliteedi parandamisel pööratud palju tähelepanu taksojuhtidele. «Teenimatult on aga tagaplaanile jäänud sõitjatele nende õiguste ja kohustuste selgitamine,» nentis Mutli. «Kindlasti on ka tarbijate vähene informeeritus üheks põhjuseks, miks meie taksoturul saavad üldse tegutseda ebakorrektsed ja libataksojuhid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.