"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
5000 linlast saavad arvutis käe valgeks (0)
18. mai 2009

«Ole kaasas» projekti raames saavad 5000 tallinlast tasuta arvutikoolitust.
Vaata Maailma SA ja linna koostöös korraldatud koolitused toimuvad koolide arvutiklassides ja on tasuta. Tallinna-koolitustega algab aastane koolitusprojekt, mille raames plaanitakse õpetada kokku üle 20 000 inimese arvutit ja internetti kasutama. Registreerida saab http://www.olekaasas.ee/registreeru/ ja telefonil 6180 180 või Tallinna linnavalitsuse ja linnaosavalitsuste teenindussaalides.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.