"Iga piirkiirusele lisatud kilomeeter suurendab tõenäosust sattuda õnnetusse ning raskendab võimalikke vigastusi."

Hannes Kullamäe, Politsei liiklusjärelevalve keskuse juht
Nädala mõtted (0)
18. mai 2009

PÜKSTEGA LABORIROTID
«Eestil on laboratooriumi maine. Laboratooriumi, kus maailma majanduse põhja lasknud neoliberaalid saavad segamatult oma kõige uuemaid skeeme katsetada ning mille kõik miljon ja natuke enam elanikku lasevad püksid vastuvaidlemata rebadele, kui Investor … Tallinna lennujaama paraaduksest erkpunase siidsalli lehvides välja astub.»

Mihkel Raud, muusik ja kirjanik

LIHTSA ELU MEHED
Eesti riigijuhtidele meeldib otsida lihtsaid lahendusi. Kui maksutulud ei laeku ja eksporti arendada ei osata, lüüakse lauale riigimetsade müügi plaan. … Ja kui ei osata toime tulla rahulolematu rahvaga, surutakse talle pähe suukorv.

Külli-Riin Tigasson, kolumnist

SILDIVAHETUS SOOJA EI ANNA
Energeetikutel ja kaevuritel on täiesti alust kahtlustada, et logovahetus on vaid ettevalmistus plaanitavaks erastamiseks.

Tanel Mazur, Narva Postiljoni toimetaja

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.