"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Repliik: Hilinenud häirekell (0)
18. mai 2009

Eesti Ekspress jätkab iga nädal ilmselt lõputut artiklite sarja Tallinna Vee teemal. Ja taas ei mainita tekstis kordagi Tallinna Vee erastajast endist linnapead Jüri Mõisa. Eriti absurdne on see, et ajalehe meelest peab Edgar Savisaar olema see messias, kes suudaks  linna hoobilt mõisa ahelatest vabastada. Ei sõnagi sellest, mida kirjutas eelmisel nädalal ka Pealinnas erastamisasjatundja Väino Sarnet – nimelt et Mõisa leping on niivõrd kahjulik, et linnal pole sisuliselt mänguruumi ega õigusi. Rääkimata Mõisa enda väitest, et veefirma kasumid pole suured, pigem väikesed.

Tänane linnavalitsus suutis aastaid tagasi vee hinna tõusu veidigi laugemaks kaubelda. Ilmselt seisnebki Savisaare «süü» see, et ta vähemalt üritas ja ka suutis Mõisa tekitatud olukorda pisut parandada.
Küsimus – miks ei löönud Eesti Ekspress Tallinna Vee kasumimarginaalide teemal sama hüsteeriliselt häirekella siis, kui Tallinna Vesi erastati?

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.