"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Tallinn avab suvised wifi alad (0)
18. mai 2009

Linn sai juurde veel 19 traadita interneti ala, mida saab tasuta kasutada.

Wifi võrku on Tallinnas võimalik tasuta kasutada nii parkides ja randades kui ka linnasüdames Raekoja platsil ja Vabaduse väljakul. Avaliku teenusena pakutava traadita interneti alasid on kokku 56 ja nendega on võimalik tutvuda Tallinna linna veebilehel www.tallinn.ee/wifi
«Tallinn on arendanud oma e-teenuseid ja võrgupõhiseid projekte aastaid, selle eest on meid korduvalt valitud seitsme intelligentsema linna hulka maailmas,» ütles linnavolikogu esimees Toomas Vitsut. «Lisaks kuulub Tallinn traadita interneti kättesaadavuse osas maailma linnade esikümnesse koos selliste suurlinnadega nagu Pariis, London, Singapur, Hongkong, San Francisco ja Sao Paulo.»
Vitsuti sõnul on saavutatud edu võimalik hoida ainult teenust edasi arendades. «Tegutseme avatuse ja arengu suunal järjekindlalt edasi, sest Tallinn on Euroopa kultuuripealinn aastal 2011,» mainis ta. «Võrgustatus on aga üks osa nüüdiskultuurist.»
Tallinn maksab tasuta võrguteenuse kättesaadavuse eest sel aastal oma eelarvest miljon krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.