"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
20., 31. ja 58. liini bussidel ajutiselt uus marsruut (0)
25. mai 2009

Seoses Pae tänava rekonstrueerimistöödega on bussid nr 31 ja 58 kuni 28. augustini suunatud ümbersõidule. 31. liini  bussid sõidavad mõlemal suunal marsruudil Võidujooksu tänav ja Pae tänav, peatused tehakse Võidujooksu tänaval mõlemal suunal paiknevas ajutises Uus-Pae peatuses.
Kanalisatsioonitrasside rajamise tõttu Hommiku tänaval suunatakse kuni 12. juunini ümber ka 20. liini buss. See hakkab sõitma mööda Tammiku ja Laane tänavat, peatus on vahetult pärast Kadaka puiestee ristmikku.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.