"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Kultuurisillad Rotermanni kvartalis (0)
25. mai 2009

Rotermanni kvartalis on 31. maini avatud Hiina ja Euroopa kunstnike koostööprojekti tulemusena valminud tööde väljapanek.
Viis kunstnikku otsivad oma töödes eri kultuuride kokkupuutepunkte. See näitus ei ole tavapärane nö surnud kunstisaali projekt, vaid suhtleb vaatajaga (või ka lihtsalt möödujaga) Rotermanni kvartali linnaruumi eri kohtades: Rotermanni väljakul, prooviveski I korrusel, korstna jalamil Ahtri tänava ääres ja elevaatori hoone juures Hobujaama tänaval.
Tegemist on Euroopa Komisjoni toetatud Euroopa Liidu ja Hiina vahelise kunstisildade koostööprojekti Creating Spaces teise etapi tulemustega. Kolmeaastases koostööprojektis «Kunstisillad EL ja Hiina vahel» osalevad partneritena Tallinn, Helsingi, Stockholm ja Peking.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.