"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Meistrivõistlused ootavad taotlusi (0)
25. mai 2009

Kuu aega saab esitada taotlusi teisel poolaastal toimuvate Tallinna  meistrivõistluste korraldamiseks.
Spordi- ja noorsooamet aktsepteerib võistluste läbiviimist Eesti Olümpiakomitee tunnustatud spordialadel, mis on kantud selle alaliidu kalendrisse. Infot võistluste korraldamise tingimuste kohta leiab kodulehelt www.tallinn.ee  spordi- ja noorsooameti alamlehelt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.