"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Vanaautode võidusõit (0)
25. mai 2009

26. mail jõuavad juba kolmandat korda Lübeckist Tallinna Mustpeade ralli nime kandvast vanaautode suursõidust osa võtvad sõidukid. 1978. aastani valminud sõidukid startisid Lübeckist 16. mail,  Tallinna jõuavad need teisipäeva pärastlõunal. Kella 16.30 paiku saab Raekoja platsil näha uunikume nagu Aston Martin DB5 Convertible, BMW V8, Horch 830 BK, Mercedes ja VW  Põrnikas. 27. mail tutvuvad külalised  vanalinnaga, õhtul toimub Mustpeade majas piduliku õhtusöögi raames võitjate autasustamine. 28. mail asuvad  sõidukid Helsingi kaudu koduteele. Suursõitu nimetatakse Mustpeade ralliks, kuna selle korraldaja Reinhard Burkart vaimustus 2000. aastal Riias taastatud Mustpeade maja külastades mustpeade vennaskonna ajaloost.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.