"Maailma parandamisega on üks segane lugu. Suurimad maailmaparandajad on enese meelest olnud Hitler ja Stalin."

Vladislav Koržets, luuletaja ja humorist
Linn pikendab 2. bussiliini (0)
01. juuni 2009

Transpordiamet pikendab alates 1. juunist 2. bussiliini marsruuti, et pakkuda mugavamat teenust Tallinna–Aegna ja Tallinna–Helsingi laevaliinide reisijatele.
Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on see linna ühistranspordisüsteemi seisukohalt väike, kuid Patarei sadamat kasutavate laevaliinide reisijate jaoks suur samm. Autobussiliin nr 2 Mõigu–Reisisadam pikeneb linnahalli peatuseni tööpäeviti kella 7-22.55 ning laupäeval ja pühapäeval kella 7.06-23.05.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.