"Tallinn on vinge koht, sest siin katsetatakse paljusid asju."

Jenni Partanen, Tallinna tehnikaülikooli tulevikulinna professor
Valimiste päeval saab Tallinna ühissõidukites tasuta sõita (0)
01. juuni 2009

Euroopa Parlamendi valimiste päeval, 7. juunil saab Tallinna ühissõidukites tasuta sõita.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on viimasel ajal oluliselt halvenenud majandusolukord kasvatanud ebakindlust tuleviku suhtes. Et tagada ka vähekindlustatud inimestele ligipääs valimisjaoskondadele, saavad kõik Tallinna ühtse piletisüsteemi ühistranspordis 7. juunil tasuta sõita.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.