"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Raehoone kavandid soolalaos (0)
07. september 2009

Arhitektuurimuuseumis ehk Rotermanni soolalaos saab 4. oktoobrini vaadata näitust Tallinna linnavalitsuse uue hoone kavanditest. Suures saalis on väljas kõik tänavu suve hakul lõppenud rahvusvahelisel uue raekoja arhitektuurikonkursil osalenud projektid. Galeriis on väljas ka 1912. ja 1937. aasta konkursside tööd, samutu toonased vastukajad ajakirjanduses ja žürii kommentaarid.
Rotermanni soolaladu on avatud kolmapäevast pühapäevani kella 11-18.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.