"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Harju tänav saab jäätisepaviljoni (0)
14. september 2009

 Kesklinna valitsus otsib enampakkumisel Harju tänava haljas-alale kerkiva jäätisepaviljoni rentnikku. 23 m2 suuruse jäätisepaviljoni üürileping sõlmitakse kümneks aastaks, üüri alghind on 240 kr/m2 kohta ehk 29 520 krooni kuus, sellele lisanduvad äriruumide kasutamisega seonduvad kõrvalkulud. Üürilevõtja peab paviljoni ja selle ümbrust korras hoidma, tema kanda jäävad ka paviljoni ja selles asuvate äriruumide parendusteks tehtud kulutused. Pakkumised tuleb esitada hiljemalt 29. septembriks, täpsem info Kesklinna valitsusest Nunne tn 18, tuba 303 või telefonidelt 6457 237 ja 6457 234. Samuti aadressil http://www.tallinn.ee/ametlikud_teated?id=6382

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.