"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Rohkem raha toetusteks (0)
05. oktoober 2009

Tallinn suurendab linna eelarves raha ümberpaigutamisega sotsiaalhoolekande ja laste-perede toetusi.
Linnavolikogus eelnõu tutvustanud linnapea Edgar Savisaar märkis, et igal sügisel täpsustatakse linna tulude ja kulude prognoose ning tehakse ümberpaigutusi investeerimistegevuse eelarves. Ka tuleb eelarves raha ümber paigutada mitme seadusemuudatuse tõttu. «Tegemist ei ole negatiivse ega positiivse lisaeelarvega,» rõhutas Savisaar. «Oleme planeerinud ja majandanud hästi.» Muudatuste kohaselt suurenevad linnakassa tulud 3,9 miljoni krooni ning toetused 340 000 krooni võrra, sama summa võrra väheneb linnaasutuste omatulu. Linna investeeringute maht kasvab 3,385 miljonit krooni. Suurenemine toimub ümberpaigutustena tegevuskuludest ja omatulust.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.