"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Taimne eksootika toidulaual (0)
16. november 2009

22. novembrini saab Tallinna botaanikaaias imetleda näitust «Taimne eksootika toidulaual», mis tutvustab meil vähetuntud eksootiliste taimede vilju ja nende kasutamisvõimalusi. Lisaks saab huviline teada, milliseid taimi võib ise kodus aknalaual, rõdul, terrassil või peenras kasvatada. Nädalavahetustel kell 12 ja 14 toimuvad retked, kus tutvustatakse kasvavaid toidutaimi.
Samuti pakub põnevaid vaatamiselamusi uus subtroopika kasvuhoone, kus eksponeeritakse Hiina-Jaapani, Vahemeremaade ja Austraalia eksootilisi taimi. Jaapani aeda rikastavad kunstlik kosk, voolav juga, tiik ja Hiina teemaja.
Uus subtroopika kasvuhoone ja palmimaja on avatud kella 11-16.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.