"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Dublinis kirjamehe sild (0)
18. jaanuar 2010

Enne jõule avati Dublinis uus sild, mis nimetati linna ühe kuulsama poja Samuel Becketti järgi. Mööda 120 meetri pikkust silda saab ületada Liffey jõge Guild streetilt Sir John Rogersoni kaile Macken streeti ligiduses. Sillal, mille arhitekt on Santiago Catalava, on neli sõidurida, jalgrattarida ja ala jalakäijatele. Vajadusel saab silda liigutada nii, et selle alt pääsevad läbi ka suuremad veesõidukid.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.