"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti Päevaleht tegi propagandat (0)
18. jaanuar 2010

 «Selline lähenemine meenutab parteilehe propagandistlikkust,» nendib meediaekspert Tarmu Tammerk Eesti Päevalehe kohta, mis esitles riigi maksutõuse sisuliselt Tallinna maksude pähe.
Tammerk nendib, et Eesti Päevaleht käsitles mullu detsembris Tallinna linna ja riigi maksuteemat oma lehekülgedel täiesti tendentslikult.
«Artikkel «Maksupööris võtab Tallinna perekonnalt teleri jagu raha» jätab vormistuselt ja ülesehituselt tendentsliku maigu, mida ei peeta heaks tavaks uudistekülgede materjalide puhul,» ütleb Tammerk. «Tallinna üheprotsendiline müügimaks ja kõik teised riigi maksu- ja hinnatõusud olid artiklis esitatud viisil, mis jätab esmasel tutvumisel mulje, nagu oleks kodaniku tõusvad kulud seotud ennekõike Tallinna müügimaksuga.»

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.