"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Muusikarüütel Georg Ots 90 (0)
22. märts 2010

Teatri- ja muusikamuuseumil on Georg Otsa 90. sünniaastapäevaks valminud 16 fotost koosnev postkaardikomplekt laulja tähtrollidest ooperis, operetis, muusikalis ja filmis. Komplekt on eesti-, vene- ja ingliskeelsete tekstidega ning tavamõõtudest suuremas, A5 formaadis. Valiku koostasid Kalju Haan ja Kirsten Simmo, kujundas Kadi Pajupuu. Postkaarte saab osta teatri- ja muusikamuuseumi raamatuletist, komplekti hind on 75 krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.