"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tugirühm hüperaktiivsete laste vanematele (0)
05. aprill 2010

Eesti Lastefond kutsub 8. aprillil kell 17.30 ja 15. aprillil kell 12 aktiivsus- ja tähelepanuhäire sümptomitega laste vanemaid ja õpetajaid tugirühma. Seekordse kohtumise teemaks on uni ja hüperaktiivsus.
Hüperaktiivsus (ehk aktiivsus- ja tähelepanuhäire) on seisund, mille puhul lapsel on raskusi keskendumisega, normaalse aktiivsuse säilitamise ja sellest tulenevalt ka õppimise ning korrale allumisega.
Tugirühmas osalemine on tasuta ja  eelregistreerimiseta, rühm kohtub üks kord kuus aadressil Lai 31/Suurtüki 1.  Lisainfot saab internetiaadressidelt info@elf.ee, www.elf.ee ja www.ath.ee või Eesti lastefondi telefonil 64 111 88.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.