"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kalasadamasse tuleb kalaturg (0)
19. aprill 2010

Tallinna päevast, 15. maist alates ootab oma ajaloolises paigas Kalasadamas Kalaranna 1 taas külastajaid kalaturg, kus kaubeldakse värske Eesti kala ja kalatoodetega, tutvustatakse kalatoodete valmistamist ja retsepte ning korraldatakse teemaüritusi. Samuti avatakse ajaloolisi püügivahendeid tutvustav infokeskus ning sadamasse tuuakse endine kalalaev Solveig. Turg töötab esialgu laupäevaiti kella 10-16, tulevast aastast aga iga päev. Turu rajamine koos kommunikatsioonide paigaldamisega läheb maksma 450 000 krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.