"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Peterburi tee äärde kerkib tootmis- ja ärilinnak (0)
03. mai 2010

Peterburi tee 94a, 94b ja 94c kinnistutele planeeritakse kaks kuni kaheksakorruselist büroohoonet, kolm kahe- kuni kaheksakorruselist, neli kuni kolmekorruselist äri- või tootmishoonet ning kolm ühekorruselist tootmishoonet.
Planeeritav maa-ala asub Lasnamäe linnaosas Peterburi tee äärses tööstuspiirkonnas, kus  paiknevad põhiliselt tööstus- ja laohooned ning büroopinnad. Tallinna üldplaneeringu kohaselt jääb maa-ala magistraaltänavate ärivööndisse, kuhu võib rajada põhiliselt kaubandus-teenindusettevõtteid. Peterburi tee äärde on plaanis rajada täiendav haljastus, säilitatakse ka planeeringualal kasvav väärtuslik kõrghaljastus. Planeeringualal kasvavate väheväärtuslike puude asemele istutatakse uued puud.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.