"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linnalaagrid ootavad osalema (0)
24. mai 2010

Alanud on registreerumine Tallinna noorsootöö keskuse linna-laagritesse.
Laagrid toimuvad kahes vahetuses: 7.-11. ja 14.-18. juuni, nende tegevused toimuvad nii noortekeskustes kui ka keskusest ja pealinnast väljaspool. Linnalaagrite tegevused on mitmekesised ja suunatud erinevate huvidega noortele vanuses 7-15 eluaastat. Käiakse Kalev SPA-s, batuudikeskuses  Skypark ja Laser-game’is, minnakse orienteeruma Vabaõhumuuseumi, külastatakse Kultuuritehase Polymeri trükikoda ning Ahhaa teaduskeskust,  kus on võimalus osaleda põnevas töötoas.
Laagreid korraldavad eri linnaosade noortekeskused, seetõttu on programm piirkonniti erinev. Täpsemat infot programmi kohta leiab Tallinna noorte infokeskuse kodulehelt www.taninfo.ee/tanlinnalaagrid2010 või noortekeskuste kodulehtedelt.
Tuusiku hind noortekeskuste kaardi omanikele 600 krooni, ilma kaardita 700 krooni.  Hind sisaldab sooja lõunasööki igal laagripäeval.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.