"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Stockholmis suureneb maakütte kasutamine (0)
06. september 2010

Stockholmi kesklinnas on sajad majapidamised hinnatõusu tõttu lõpetanud keskküttelepingud Fortumiga, et minna üle maaküttele. Vastav seadus, mis soosib keskkonnasõbralikku maakütet, võeti Rootsis kasutusele juba mitu aastat tagasi, kuid selle populaarsus on hakanud kasvama tänu investeeringutoetustele. Kogu Rootsi peale kokku annab maaküte tarbijatele aastas säästu mitu miljardit eurot.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.