"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Seto mihklipäev vabaõhumuuseumis (0)
27. september 2010

2. oktoobril peetakse Rocca al Mare vabaõhumuuseumis seto mihklipäeva. Kella 12-15 toimub Kolu kõrtsis ja kõrtsi ees suur külapidu ehk kirmask. Esinevad seto koorid ja pillimehed, saab tantsu lüüa, kaasa laulda, käsitööd osta, oinasuppi süüa jne. Esinevad leelokoorid,   tantsurühm Hõbehall, pillimees Raali Ain, Õiõ Seto, Tsibihärbläse jpt kogu Setomaalt. Oma väe annab peole Seto sootska
Raudoja Ahto.
29. septembril algab vabaõhumuuseumis talvehooaeg: külastajaid oodatakse kella 10-17. Hoonetest jäävad avatuks Kuie kool, Härjapea talu, kolmapäeviti ja nädalavahetustel Sepa talu ning muidugi Kolu kõrts. Mihklipäeval sissepääs tasuta! Kell 15 jumalateenistus Sutlepa kabelis (õpetaja Toomas Paul).
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.