"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Väärtuslik kinnistu Toompeal leidis ostja (0)
27. september 2010

Toompea nõlval Patkuli vaateplatvormi kõrval asuv Rahukohtu 5 kinnistu leidis lõpuks ostja. Seni edutult mitmel avalikul kirjalikul enampakkumisel olnud kinnisvara omandamise soovi avaldas OÜ Magic-Wind, pakkudes hinnaks 15 000 500 krooni.

«Asukohta arvestades on tegemist vägagi eksklusiivse ja perspektiivika kinnisvaraobjektiga,» ütles abilinnapea Eha Võrk. «Vaatamata kinnisvaraturu madalseisule on üllatav, et sellele objektile ostja leidmine nii kaua aega võttis.»

Hoonestatud, 639 m2 suuruse Rahukohtu 5 kinnistu maakasutuse sihtotstarve on 80% elamumaa ja 20% ärimaa.

Käesoleva aasta jooksul on ostja leidnud 86 kinnisvaraobjekti, mille müügihindade kogusumma on 64,5 miljonit krooni.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.