"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aegna loodusõpe möödus edukalt (0)
25. oktoober 2010

Maist sügiseni kestva hooaja jooksul korraldas keskkonnaamet Aegna saarel lasteaedadele, koolidele ja muidu loodushuvilistele õpperetki, praktilist õuesõpet, looduslaagreid, õpetajate täiendkoolitusi ja suvekoole. Esimest korda toimus putukateemaline looduslaager koolilastele ja viidi läbi bioloogiaõpetajate ühingu V suvekool.
Kui 2009. aasta suvel külastas Aegna saare loodusmaja kokku l304 loodushuvilist, siis tänavu juba 1762 loodussõpra. Tänavu tegutsesid saarel esmakordselt spetsiaalse programmi alusel lasteaialapsed ja gümnaasiumiõpilased.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.