"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Uued võimalused Mustamäe noortekeskuses (0)
15. november 2010

Mustamäe avatud noortekeskus on linnaosade hallatavatest noortekeskustest ainuke, kes sai Euroopa Liidu struktuurfondidest toetust kompleksteenuse osutamiseks.

Teenus koosneb noorte tervist edendavast spordiringist, mis ühendab endas üldfüüsilise treeningu, tantsimise ja akrobaatika ja kuhu oodatakse 7-12-aastasi lapsi; noorte omaalgatuste toetamisest; tööelu ja erialade tutvustamise teenusest, mille raames toimuvad ekskursioonid Tallinna kutsekoolidesse, kohtumised oma ala spetsialistidega ja töötoad (viimane teenus on mõeldud 12-16-aastastele). Info www.mank.ee, Mustamäe ajalehes või tel 6547216.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.