"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eakad kõnelema (0)
22. november 2010

Tallinna pensionäridel on võimalus kohtuda linna pensionäride ühenduse liikmetega, et  jagada oma mõtteid selle kohta, mis on linnas hästi-halvasti, ning teha ettepanekuid, kuidas pensionäride ühendus saaks neid aidata.
Kohtumised toimuvad pensionäride ühenduse majas Paldiski mnt 36a 1. korrusel esmaspäeviti ja kolmapäeviti kella 10-12 ja neljapäeviti kella 12-14, Pirita sotsiaalkeskuses Metsavahi tee 4 teisipäeviti kella 11-13, Kesklinna sotsiaalkeskuses Liivalaia 32 kolmapäeviti kella 13-15, Haabersti sotsiaalkeskuses Õismäe tee 24 teisipäeviti kella 12-13, Nõmme sotsiaalkeskuses Sihi 26 kuu esimesel ja kolmandal esmaspäeval kella 11-13 ning Suvila 1 iga kuu teisel ja neljandal esmaspäeval kella 11-13.
Pensionäride ühendus pakub ka saali kasutamise võimalust, info selle kohta telefonil 6816890.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.