"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Detsembris kohtub linnapea linlastega Mustamäel ja Pirital (0)
29. november 2010

Detsembrikuus kohtub linnapea Edgar Savisaar tallinlastega Mustamäe ja Pirita linnaosas, kohtumise eel on huvilistel võimalus esitada linnaelu puudutavaid küsimusi telefoni teel ja meilitsi.
Linnapea Edgar Savisaar jätkab kohtumiste sarja  linnaelanikega, selle aasta viimased kohtumised toimuvad  7. detsembril Mustamäe kultuurikeskuses Kaja (Vilde tee  118) ja 10. detsembril  Pirita vabaajakeskuses (Merivälja tee 3). Kohtumisüritused algavad kell 17.
Koos linnapeaga tulevad inimestega silmast silma suhtlema Tallinna abilinnapead, Mustamäel osaleb  linnaosa vanem Lauri Laats ja Pirital linnaosa vanem Tiit Terik.
Selleks, et küsimused saaksid kohtumistel põhjalikud vastused ning käsitletav teemadering oleks ammendav, oodatakse  mustamäelaste küsimusi eelnevalt  kuni 3. detsembrini meiliaadressil liia.kalkina@tallinnlv.ee või telefonil 6457500; Pirita elanike küsimused linnapeale ja abilinnapeadele saab  saata kuni 8. detsembrini Pirita linnaosa vanema aadressile tiit.terik@tallinnlv.ee
Linnaosa elanikega kohtumistele pandi alus tänavu 20. aprillil Salme kultuurikeskuses, kus linnapea ja tema meeskond kohtusid Põhja-Tallinna elanikega. Mais said linnajuhtidele küsimusi esitada nõmmekad, septembris toimus kohtumine kesklinlastega ja oktoobrikuus Haabersti linnaosa elanikega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.