"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Käimas on konkurss «Põhjala valguspärl» (0)
12. detsember 2010

20. detsembrini saavad kõik linnakodanikud, asutused ja organisatsioonid esitada ettepanekuid linnarajatiste kujundusvalgustuse konkursile «Põhjala valguspärl».
Ettepanekud tuleb edastada telefonil 6 457 191, elektronposti aadressil tarmo.sulg@tallinnlv.ee või postiaadressil Tallinna kommunaalamet, Mündi 2, Tallinn, 15 197. Ettepanekus peab olema rajatise täpne asukoht ning soovitavalt ka töö teostaja kontaktandmed. Konkursile laekunud objektide hindamisel lähtutakse objekti esteetilisest ja tehnilisest disainist ning projekti maksumusest ja ökonoomsusest.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.