"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiinelased kohtuvad linnapeaga (0)
05. jaanuar 2011

Linnapea Edgar Savisaar kohtub 12. jaanuaril kell 17 Lilleküla gümnaasiumis (Kuldnoka 24) Kristiine linnaosa elanikega.  Koos linnapeaga tulevad inimestega silmast silma suhtlema kõik Tallinna abilinnapead, osaleb ka linnaosavanem. Et linlaste küsimused saaksid põhjaliku vastuse ning käsitletav teemadering vastaks ootustele, saab küsimusi esitada eelnevalt alates kuni 10. jaanuarini meiliaadressil kristiine@tallinnlv.ee või telefonil 64 57 100. Linnaosa elanikega kohtumistele pandi alus tänavu 20. aprillil Salme kultuurikeskuses, kus linnapea ja tema meeskond kohtusid Põhja-Tallinna elanikega. Mais said linnajuhtidele küsimusi esitada nõmmekad, septembris toimus kohtumine kesklinlastega, oktoobrikuus Haabersti linnaosa  ning detsembris Mustamäe ja Pirita linnaosa elanikega.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.