"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Maailmast (0)
09. jaanuar 2011

Helsingi koolides tulevad taimetoidupäevad
Selle aasta algusest pakub valdav osa Helsingi koole ühel nädalapäeval koolisööklates vaid taimetoitu. Sõltuvalt koolist kas 2006. või 2007. aasta sügisest on Helsingi õpilased saanud valida kahe eine vahel, millest üks on olnud taimetoit. Taimetoidupäeval on neil võimalik valida kahe taimetoidu vahel. Taimetoidupäev on nädala menüüst sõltuvalt kas teisipäev, kolmapäev või neljapäev.

Leedu lõi rahvusparfüümi
Leedulased lõid uue rahvussümboli, parfüümi Lietuva. See on segu sandlipuust, seedrist ja muskusest, mis peavad viitama leedu keele Indo-Euroopa päritolule ja Leedu iseloomu tugevusele, teatas BNS. Veel on parfüümile lisatud lõkketule, sambla ja metsalillede lõhna. Parfüüm valmistati Prantsusmaal Galimardi firmas, esimese tuhande pudeli tootmine läks maksma 28 900 eurot.

Kaksikud sündisid eri aastatel
USA-s sündisid mõneminutilise vahega kaksikud, kellel aga on erinev sünniaasta, teatas BBC. Ashley Fansleri tütar Madison sündis vana aasta viimastel minutitel, tema vend Everette aga uue aasta esimestel minutitel. Seega on Madisoni sünniaeg 31. detsember 2010 ja Everette’il 1. jaanuaril 2011.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.