"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn läheb üle minuti- põhisele parkimistasule (0)
13. veebruar 2011

Linnavolikogu otsuse kohaselt hakkab Tallinnas 15. veebruarist kehtima minutipõhine parkimistasu.
Parkimise eest on võimalik tasuda piletiga, millele on märgitud parkimisaja algus, samuti maksega parkimisautomaadis või mobiilsideoperaatori vahendusel. Tasutud parkimisaega arvestavad automaadid vastavalt sisestatud rahasummale minuti kaupa, samuti on tehniliselt võimalik arvestada tasu minutipõhiselt mobiili vahendusel parkides.
Tasu  minutimäär arvutatakse parkimistsoonis kehtiva veerandtunnise maksumäära jagamisel 15-ga ja ümardamisel ühe sendi täpsusega kolmanda koha järgi pärast koma.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.