"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinn ostis lastekodu põlengus kannatanud lapsele ratastooli (0)
28. veebruar 2011

«Püüame Henriettele hea ratastooli kätte toimetada võimalikult kiiresti,» ütles abilinnapea Merike Martinson, «loodetavasti juhtub see umbes nädala jooksul.»

Põlengus kannatada saanud Haapsalu lastekodu kasvandiku Henriette vanaema palus Tallinnalt abi lapselapsele uue ratastooli ostmiseks.

«Praegu on Henriettel asendusratastool, ent firma käis juba Haapsalus, et uurida, millist ratastooli täpselt vaja on,» rääkis Martinson. «Ratastooli ei saa hankida huupi, igal inimesel on erilised vajadused, millega peab seda valides arvestama.»

Seitsmeaastane Henriette, kes läks eelmisel sügisel esimesse klassi, on Haapsalu väikelastekodus elanud esimesest eluaastast saati.

Martinsoni sõnul soovib linn igati toetada põlengus kannatanuid. «Kogume ja ootame täiendavat informatsiooni, kas kiire ja konkreetse abi vajajaid võiks olla teisigi,» mainis ta. «Loomulikult abistame vajadusel kõiki kannatanud lapsi, kui meilt abi küsitakse, mitte ainult tallinlasi. Eelistame osta asjad ise, sest see on kindlaim viis tagada, et abi jõuab konkreetse lapseni võimalikult kiiresti.»

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.