"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kella viiene külaline on Enno Tammer (0)
13. märts 2011

Esmaspäeval, 14. märtsil kell 17 on keskraamatukogu rõdusaalis (Estonia pst 8) kella viiene külaline ajakirjanik ja kirjastaja Enno Tammer. 1983. aastal Tartu Ülikooli ajakirjanikuna lõpetanud Enno Tammer pärjati 1996. aastal Bonnieri premiaga. Alates 2005. aastast  on ta  keskendunud kirjastustegevusele. Enno Tammerilt on  ilmunud mitmed lähiajalugu käsitlevad mälestusteraamatud: «Elu jõud», «Elu jälg», «Uppumatu Estonia», «Nõukogude aeg ja inimene», «Nõukogude piir ja lukus elu» jt.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.