"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Selgub parim lõimumisprojekt (0)
13. märts 2011

 Linna haridusamet kuulutas juba neljandat aastat järjest välja konkursi «Parim lõimumisprojekt», millega tunnustatakse eesti ja vene õppekeelega haridusasutuste lõimumisalast koostööd ning motiveeritakse koole ja lasteaedu tegutsema üheskoos.

Kandideerida võivad kõik Tallinna üldhariduskoolid, koolieelsed lasteasutused ning huvikoolid, kes on praegusel või eelneval õppeaastal rakendanud lõimumisprojekte eesti ja vene õppekeelega haridusasutuste vahel. Osaleda võib ka mitu asutust üheskoos. Konkursitööde esitamise tähtaeg on 29. aprill, tööd saab saata e-posti aadressil natalja.lapikova@ tallinnlv.ee
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.