"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Euroopa tegusad noored kohtuvad Tallinnas (0)
03. aprill 2011

Tallinnas toimub 19.-24. juulini rahvusvaheline suurüritus «Euroopa noorte kohtumine: jätkusuutlik areng». Mitmekesine programm tahab kaasata noorte energiat ja leidlikkust efektiivse ja jätkusuutliku arengustrateegia väljatöötamisel.
Euroopa Nõukogu toetatud rahvusvahelisele noorteüritusele saabuvad 15-35-aastased noored 40 riigist: vabatahtlikud, noorteorganisatsioonide liidrid, mittetulundusühingute esindajad jt. Osalejaks saab registreeruda kuni 10. aprillini. Kohtumisest saab osa võtta ka näiteks töötubade korraldajana või vabatahtlikuna. Lisateave www.eym2011.eu

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.