"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Botaanikaaias saabuvad pühad sportlikult (0)
17. aprill 2011

Kolmapäeval, 20. aprillil kutsuvad Pirita linnaosavalitsus, botaanikaaed ja jalgpalliklubi Pirita Reliikvia huvilisi botaanikaaias algavale ja lõppevale Jüriöö jooksule.

«Võtame saabuva kevade seekord botaanikaaias vastu sportlikul ja tervislikku eluviisi väärtustaval moel, joostes ühiselt jüriööjooksu. Soovime, et sellest esimest korda toimuvast üritusest kujuneks meile hea traditsioon,» ütles botaanikaaia direktor Karmen Kähr.

«Botaanikaaia mitmekülgne ja huvitav territoorium muudab kindlasti selle võistluse eriliseks,» lisas Pirita linnaosa vanem Tiit Terik. «Salapära lisab ka tõrvikutega tähistatud rada, mis pimeduses jooksmisele oma võlu annab.»

Linnaosavalitsuse ja jalgpalliklubi eestvedamisel toimuvale jooksule antakse botaanikaaias start kell 21. Registreerimine algab kohapeal tund aega varem, kell 20. Lastejooksule ja tervisekõndijate retkele antakse start kell 20.30 ja individuaaldistantsile kell 20.45. Põhijooks algab kell 21. 10-kilomeetrisele rajale on jooksma ja kepikõnnile oodatud nii individuaalvõistlejad kui ka 10-liikmelised võistkonnad, kelle puhul jagatakse distants võistkonna liikmete vahel.

Sissepääs botaanikaaeda on ürituse ajal tasuta. Palmimaja on võistluse ajal suletud.

Kesklinnast jõuab kohale Viru keskuse terminalist väljuvate bussidega nr 34A ja 38, peatus Kloostrimetsa. Lasnamäe poolt pääseb botaanikaaeda bussiga nr 49.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.