"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linnapea vastab (0)
15. mai 2011

Kas pealinna tänavatel on näha piisavalt politseinikke?

Linnapea Edgar Savisaar:

Muidugi võiks linnapildis alati rohkem politseinikke silma hakata. Riik võiks Tallinna tänavatele rohkem politseinikke saata, et elanikud ennast turvalisemalt tunneksid. Linnal endal on kavas tuua suveks vanalinna, Toompeale ja sadamasse kolm turismipatrulli, kes aitavad eeskätt linna külalisi tänavate leidmisel, taksode kasutamisel jm küsimustes. Kindlasti mõjuvad nad turvalisust tõstvalt juba oma kohalolekuga, eks vormiriietuses kordnik kuulub ikka linnapilti. Üldiselt on meil ka riigipolitseiga päris hea koostöö. Viimastel aastatel oleme paigutanud üle linna mitmeid veebikaameraid, mida politsei ka pidevalt jälgib. Aga miks ei võiks suvisel ajal olla meil linnas ka näiteks ratsapolitsei? Nii mitmeski Euroopa pealinnas on ratsapolitseinikud olemas ja mõjuvad lisaks turvatunde tõstmisele atraktiivselt.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.