"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eesti lood majaseinal (0)
04. september 2011

Kultuuripealinna raames korraldab Plektrum festival 8. septembril kella 21-23 Vabaduse väljakul interaktiivse videoprojekti «Mälupilt». Selle raames kogutakse ja esitletakse Eesti elanike fotojutustusi, mis kujutavad nende nägemust elust Eestis aastal 2011. Jutustused projitseeritakse Vabaduse väljak 10 maja seinale. Fotojutustusi ja multimeediaesitlusi saavad linnaelanikud sirvida Vabaduse väljaku keskele paigutatud arvutite abil.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.