"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Aas Strandbergist: sellist juttu aetakse õllelauas või Seewaldis (0)
11. september 2011

Eesti Linnade Liidu juhi ja Tallinna abilinnapea Taavi Aasa sõnul kutsub Marek Strandberg otseselt üles mitte alluma kohalikule võimule ja kehtestama üleüldise anarhia.

Strandbergi Tallinna Liibüaga võrdsustavat Facebooki sissekannet, mida Delfi refereeris, kommenteerides nentis Aas, et kohalikud omavalitsused on põhiseaduslikud institutsioonid, mille juhtorganid pannakse paika põhiseaduslikel alustel. «Tahan loota, et nendega ei saa käituda nagu rahareformijärgsete Vene rubladega või energiaagentuuriga,» lisas ta. «Sellist jama võib ajada õllelauas kell kolm öösel või Seewaldis, paraku ka Facobookis, aga seda ei saa võtta tõsiselt. Üleskutsed pommitamisele – isegi kujundina väljendades – ja anarhia kehtestamisele on niivõrd tõsised riigi julgeolekut puudutavad küsimused, et neist ei tohiks mööda vaadata ka kaitsepolitsei.»
Strandberg kirjutas, et «aeg on hakata pealinna (seda kohalikku Liibüat) pommitama. Ülekantud tähenduses. Aeg on jagada linn tükkideks ja korraldada uued valimised, et lasnamäelaste mandaadiga poleks võimalik Kristiines altkäemaksu küsida.»

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.