"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna TV tutvustab linna teenuseid (0)
11. september 2011

11. septembril jõudis Tallinna Televisiooni kanalil eetrisse uus saatesari «Tallinlase tarbeks», mis tutvustab teenuseid, mida linn oma kodanikele pakub.
Linn pakub kokku 570 avalikku teenust ning saade aitab inimestel nende hulgast endale sobilikke leida. Samuti räägitakse võimalustest, mida pakuvad linna munitsipaalhuvikoolid, igas saates külastatakse ühte huvikooli. Septembrikuu saadetes tehakse juttu ka spordis ja harrastustest täiskasvanutele, samuti võetakse vaatluse alla koduomanike maamaksust vabastamise teema. Sarisaade «Tallinlase tarbeks» on eetris pühapäeviti kell 11.30 ning kordusena esmaspäeviti kell 21, satejuht on Kadri Pihelo.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.