"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Merivälja pansion kutsub külla (0)
02. oktoober 2011

Merivälja pansion (Ranniku tee 48) kutsub huvilisi avatud uste päevale. «Tahame anda kõigile võimaluse näha, kuidas meil elatakse,» ütleb pansionaadi direktor Tiina Saarmaa.
Avatud uste päeval esinevad Anne Veski ja Ain Tammesson ning akadeemik Anto Raukas, üritus on külastajatele tasuta. Eelregistreerimine 7. oktoobrini telefonil 609 2605. Merivälja pansionisse saab bussidega nr 49 ja 1a (Kaasiku peatus) ning Pirital bussiga nr 6, mis peatub otse pansioni väravas (Pansioni peatus).

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.