"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Vabalava kontsert noortele (0)
02. oktoober 2011

Spordi- ja noorsooamet korraldab koostöös MTÜ-ga Vabalava 5. oktoobril kell 18 Solarise keskuses noorte vabalava kontserdi. Ligi kaks tundi kestvale kontserdile on oodatud enamasti akustilist muusikat viljelevaid koosseisud, aga ka luuletajad jt loomingulised esinejad. Lisaks noortele artistidele astub üles  külalisesineja! Info kodulehel www.vabalava.ee , tel5808 3496.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.