"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Saatkond korraldab tasuta itaalia keele kursusi (0)
09. oktoober 2011

Itaalia saatkond korraldab Tallinnas tasuta itaalia keele sissejuhatavaid lühikursusi. Need on mõeldud ainult algajatele, kes on huvitatud ka itaalia kultuurist. Osalemise ainsaks nõudeks on baasteadmised inglise keelest.
Keeletunnid toimuvad aadressil Vene 2, ühe keelerühma  suurus on 7-8 inimest. Huvilised saavad oma soovist teada anda Facebook´i kontole Itaalia Keele Kursus või saata e-post aadressile info.tallinn@esteri.it

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.