"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kuuekümnendad linnamuuseumis (0)
05. detsember 2011

Linnamuuseumis (Vene 17) on avatud uus näitus «Kuldsed  kuuekümnendad», mis käsitleb pärastsõjaaegse Eesti lühikest, kuid kõige vabamat perioodi Nõukogude okupatsiooni ajal. Väljas on kuuekümnendate igapäevaelu ja ajastutruu interjöör fotode, tolleaegsete kunstiteoste, tarbekunstiesemete jm omaaegse toodangu kaudu. Tuleva aasta 31. oktoobrini avatuks jääva näituse koostas Aino Lepp, kujundas Maile Grünberg.
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.