"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lugeja kirjutab (0)
11. detsember 2011

Koeraomanikud käivad oma lemmikuid trenažööride juures asjatamas

Sügisel nägin Pelgulinnas mere ääres pargis toredaid trenažööre. Pärast seda ei saanud ma rahu, et kuidas neid ka Mustamäele meelitada, sest olen suur jõutrenni harrastaja. Tänu Pealinnale sain hiljuti teada, et trenažöörid on jõudnud ka Tondimõisa parki. Saan neid nüüd kogu aeg kasutada. Tänan lugupeetud linnapead selle suurepärase kingituse eest linnarahvale.

Kurb oli aga, et oma teisel treenimise korral pidin nägema, kuidas koeraomanikud jõumasinate ümber oma lemmikuid asjatamas käivad, kuigi sealsamas kõrval on linn ka koertele jalutusaediku loonud. See ilus aedik on enamasti tühi. Kui koeraomanikke korrale kutsusin, tahtsid nad ise, mitte nende loomad, mulle tigedusest kallale tulla. Samuti armastavad mõned kodanikud atraktsioone lõhkuda ja täis sodida. Olen elanud pikalt Londonis, kuid midagi sellist ma seal ei näinud. Loodan, et see probleem saab peagi lahendatud

Mall Laidoner

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.