"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
PiparkoogiMaania «Ajamasin» (0)
19. detsember 2011

Möödunud laupäevast 8. jaanuarini on disaini- ja arhitektuurigaleriis (Pärnu mnt 6) taas avatud PiparkoogiMaania piparkooginäitus. Sel aastal muutub galerii piparkoogist ajamasinaks, kuhu sisse hüpates ootab ees seiklus, kus tulevik, minevik ja olevik eksisteerivad üheaegselt. 140 loovinimest on teinud 400 kg piparkoogitainast kunsti, millist pole kusagil mujal maailmas. Seekordsed piparkoogimeistrid on arhitektid Meelis Pressi büroost, kunstnikud Loovalast, tekstiilikunstnikud Emma Leppermannist, Asuurkeraamika keraamikud jpt. Näitusele on loonud originaalmuusika Pastacas ja Tanel Paliale.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.