"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Saksa noored muusikud Mustpeade majas (0)
06. veebruar 2012

Mustpeade maja Valges saalis annab 11. veebruaril kell 19 tasuta kontserdi Saksamaa Mecklenburg-Vorpommerni liidumaa noorteorkester. 70-liikmelise sümfooniaorkestri noored muusikud juhivad oma ettevõtmistega tähelepanu SOS-lastekülade tööle, olles nõnda eestkostjateks hädas olevaile lastele. Praegu keskendub noorukite aktiivsus Eestile, Tallinna ja Keila SOS lasteküladele. Lisaks esineb üle-eestilise noorte sümfooniaorkestri kammerkoosseis. Kõlab Antonin Dvoraki, Ferdinand Davidi, Felix Mendelssohn-Bartholdy, G.Rossini ja  Margo Kõlari muusika. Teiste seas toetab kontserti Tallinna linn.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.