"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Teated detailplaneeringutest (0)
27. veebruar 2012

Tallinna Kesklinna Valitsus viis 16. veebruaril 2012 läbi J. Kappeli tn 7 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu avaliku väljapaneku järgse avaliku arutelu. Ajavahemikus 02.01-16.01.2012 toimunud avalikul väljapanekul esitasid vastuväiteid ja ettepanekuid sisaldava pöördumise J. Kappeli tn 11 kinnistu kaasomanikud.

Detailplaneeringu avalikust arutelust võtsid osa detailplaneeringu projektijuht ja Tallinna Kesklinna Valitsuse ametnikud. Vastuväiteid ja ettepanekuid sisaldava pöördumise esitanud kodanikud arutelul ei osalenud. Detailplaneeringu menetlemist jätkab Tallinna Linnaplaneerimise Amet.

 

Haabersti Linnaosa Valitsus korraldab 6. märtsil 2012 kell 15 Ehitajate tee 109a ruumis 211 arutelu Järveotsa tee 14a, 16a ja 16b kinnistute ning lähiala detailplaneeringu lähteseisukohtade ja eskiislahenduse tutvustamiseks.

Detailplaneeringu koostamine on algatatud Tallinna Linnavalitsuse 01. veebruari 2012 korraldusega nr 158-k

Detailplaneeringu eesmärk on sotsiaalmaa sihtotstarbega Järveotsa tee 14a, 16a ja 16b kinnistute ning reformimata riigimaa ümberkruntimise teel moodustada kaks ärimaa, kaks sotsiaalmaa (üldkasutatav maa), kaks tootmismaa ja kaks transpordimaa sihtotstarbega krunti ning määrata moodustavatele ärimaa sihtotstarbega kruntidele ehitusõigus kahe kuni 3 maapealse korrusega ning ühe kuni 2 maapealse korrusega ärihoone ehitamiseks. Detailplaneeringu ülesanne on üldiste maakasutustingimuste määramine ja heakorrastuse, haljastuse, juurdepääsude, parkimise ning tehnovõrkudega varustamise põhimõtteline lahendamine.

Planeeritava maa-ala suurus on 2,22 ha.

Detailplaneeringu eskiisiga on võimalik tutvuda 2, 5 ja 6 märtsil tööpäeva jooksul Haabersti Linnaosa Valitsuses Ehitajate tee 109a kabinetis 205. Info telefonil 6 404 856.

Detailplaneeringu eskiisi jooniste ja seletuskirjadega saab tutvuda samuti Tallinna planeeringute registris aadressil http://tpr.tallinn.ee/tpr/
 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.